lördag 22 augusti 2009

Gratissidor

Just nu sitter det 3 biobiljetter och ett rikspresentkort på 100:- på vårt kylskåp och detta tack vare alla gratissidor vi är med på. För att ni också ska kunna få gratis biobiljetter (och för att vi ska få fler biobiljetter via värvningspoäng..) så kommer här länkar till alla gratissidor vi är med på.

Gratiskläder
Här kan man få presentkort på bland annat H&M (400p) och Twilfit (400p). Det är väldigt lätt att få 2 poäng per dag genom att logga in och svara på dagens fråga. Om man dessutom söker på bästa flygresa på Luftgrop varje dag så har man ytterligare 1 poäng.

Gratismode
Här är att tjäna ihop poäng till en trisslott (250p) eller biobiljett (400p) genom att logga in (1p) och klicka på hemsidor (1p/sida). Det går också att samla till presentkort som gäller överallt men det kräver en hel del poäng.

Gratisbio

Detta är en av det kanske mest kända gratissidorna. Här kan man samla poäng till biobiljetter (400p), tidningprenumerationer och rikspresentkort mm. Har ibland väldigt bra erbjudande, nu får man t ex 900 poäng (t ex 2 biobiljetter + 100 poäng) för att gå med på expekt och sätta in 50 kr. Detta är något vi gjorde och lyckades efter lite spel dubbla våra pengar på expekt och satte in 100:- på kontot igen.

Gratisgodis
Här samlar man godisbitar genom att anmäla sig till nyhetsbrev, besöka hemsidor och gör olika erbjudande. Kanske den mesta onödiga sidan att var med på egentligen men att få lite godis på posten kan faktiskt vara kul ibland.

Gratisnöje
En sida som fokuserar på nöje, även här samlar man till biobiljetter (400p) men det finns även presentkort på Ticknet och McDonalds (400p =150:-). Även här får man 1p dagligen bara på att logga in.

Gratistvspel
Här samlar man poäng till presentkort på Siba eller GAME (400p =150:-). Får även här 1 poäng bara genom att logga in.

Gratismakeup

Här kan man samla till presentkort på Åhléns, Kicks, Nelly och H&M (400p =150:-). Även här får man poäng på att logga in och svara på dagens fråga.

Det var alla sidor vi är med på. Om det är någon som har tips på någon annan sida så skicka gärna en värvningslänk :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte denna :]
http://www.gratisskraplotter.se/?ref_id=1117

29m2 sa...

Anonym: Tack för tipset. Vi ska se till att bli medlemmar!

Anonym sa...

Känns det inte läskigt att behöva lämna ut adress o telefonnummer i alla tävlingar ni behöver delta i för att samla poäng?

29m2 sa...

Anonym: Nä det känns inte läskigt, varför skulle det göra det? Ett tips om man tycker att det är läskigt är att lämna ett mobilnummer till en kontantkortsmobil :)

andrea sa...

Du måste testa dessa sidor också!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=15680

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=55471

tack på förhand :)