torsdag 25 februari 2010

Kaffe

Något vi har lärt oss uppskatta under vår studietid är att fika och då speciellt att dricka kaffe. Men nu när vi börjar närma oss steget att inte vara studenter längre kan vi ju inte gå och dricka billigt kaffe på universitetet längre därför gillar vi att Nescafé just nu delar ut gratis kaffe. Vi har skickat efter kaffe både i hennes och hans namn och även testat att skicka till några kompisar. Spännande att se vad som kommer i brevlådan.

Här ska det drickas kaffe för ni vet väl att tre till fem koppar kaffe per dag mer än halverar risken att drabbas av alzheimer senare i livet. I varje fall om man får tro en svensk-finsk studie som publicerades i januari 2009 vilken pekar ut kaffe som ett effektivt vapen mot demenssjukdomar.

Men det största anledning till att dricka kaffe som student är ju att man blir lite pigg och orkar plugga några timmar till samt att det är alltid trevligt att ta lite paus och prata med kompisarna en stund.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och hur klarar man av att leva så tätt inpå varandra? Funkar det för er?
Miss_Mad

29m2 sa...

Miss Mad: Nu har vi flyttat till en större lägenhet men det funkade i ett drygt år. Det gäller t ex att visa hänsyn, t ex använda hörlurar om den ena vill se på TV men inte den andra. Sen måste man se till att ha ordning annars blir det väldigt snabbt kaos överallt.