onsdag 5 november 2008

En vecka!

För en vecka sedan lämnades Hennes lägenhetsnycklar, så idag har Vi officiellt bott ihop en vecka! Vi bodde i och för sig i pratiken ihop redan innan men sedan en vecka tillbaka är det officiellt. För att fira har vi ätit lite god mat och druckit ett glas vin till kvällsmat.

Än så länge är det väldigt trevligt att bo såhär trång. Den största nackdelen som vi har kommit på är att lägenheten ser uppställd och stökig ut så fort man tar av sig lite kläder och slänger omkring sig eller lägger dagens post på ett olämpligt ställe. Därför försöker vi se till att plocka i ordning några minuter per kväll för att hålla lite ordning ivarje fall. En annan nackdel vi har kommit på är om en av oss vill se på TV men inte den andra så stör ljudet på TV:n den andra ganska mycket i en liten etta. Detta tänkte vi dock lösa genom att önska oss ett par trådlösa hörlurar i julklapp.

Annars finns det mest fördelar; Det går ju till exempel väldigt snabbt att plocka i ordning. Lägger man 5 minuter per kväll på att plocka i ordning så vaknar man alltid till en fin lägenhet. Det är dessutom väldigt billigt att bo två stycken i en etta; inte bara hyran blir lägre per person utan även hemförsäkringen. Men den största fördelen är ändå att Vi äntligen bor tillsammans, det är väldigt mysigt!

Inga kommentarer: