onsdag 17 december 2008

Nya gratissidor

Vi har ju tidigare nämnt Gratis bio som är en gratissida där man samlar ihop poäng genom att besöka hemsidor, värva medlemmar och genomföra olika erbjudande. Dessa poäng går sedan att byta till bland annat biobiljetter eller superpresentkort.

Gratis bio har vi varit med ett tag och fick ju faktiskt en biobiljett för inte så länge sedan. Nu har vi dessutom hittat två andra gratissidor varav i varje fall en verkar lovande.

Den som verkar lovande är Gratis mode där det precis som Gratis bio går ut på att samla poäng som sedan går att växla in till trisslotter, presentkort eller biobiljetter.

Den andra gratissidan, även denna med klädtema, är GratisKläder. På denna sida verkar det dock svårt att samla ihop tillräckligt med poäng men om man lyckas får man presentkort på H&M.

Använd gärna våra värvningslänkar till dessa sidor och bli medlemmar ni med och få gratissaker, för gratis är ju gott. Både vi och ni får extra poäng om ni använder värningslänkarna :)

Gratis Bio
Gratis Mode
Gratis Kläder

4 kommentarer:

Spargrisens Mor sa...

Att kolla er blog är nostalgi!
För ca. 40 år sedan bodde jag med min kille (nuvarande make) så där, lite trångt och mysigt, och måste plocka undan, mm. Jag jobbade och han var student. Nu delar vi ett stort hus, och barnen är utflugna, vi kan ha var sitt kontor, två gästrum och gott om egen plats. När alla kommer hem t ex.till julen så blir huset fullt igen!
Lycka till och njut av livet!

29m2 sa...

Spargrisens mor: Vad trevligt. Får se om vi också någongång i framtiden bor i ett stort hus :) Njut av livet du också och God Jul!

Anonym sa...

hej!
ville bara ge er min hemsida där jag har massor av gratis sidor.

www.nogg.se/flipper3

kram

29m2 sa...

sofia: Vad snällt, den ska vi kolla in. God Jul!