onsdag 10 december 2008

Nobelfest & julhets

Sitter och tittar på nobelfesten och drömmer oss bort samtidigt som det pluggas lite... Vem vill inte någongång har varit på denna fest? Vi får väl satsa på att vinna ett nobelpris eller det är kanske lättare att bli VD på Ericsson (för Svanberg var ju där) eller statsminister? Hur tror ni man lättast får en inbjudan till festernas fest?

För övrigt har det idag pluggats inför terminens sista tentor och ex-jobbats en del. Veckorna innan jul är alltid lika stressigt som teknologstudent, allt ska nämligen ske då känns det som. Labbar ska in, tentor ska klaras och samtidigt ska man vara julmysig och baka pepparkakor och ha glöggfika med både den ena och den andra. Dessutom vill man oftast hinna varva ner innan julhetsen med släkten.

Eftersom det brukar bli så stressigt brukar vi inte ge varandra julklappar förän efter jul när vi ses igen efter att ha varit och hälsat på våra respektive föräldrar. Då blir det ju dessutom extra kul att se igen efter jul som han sa med glimten i ögat tidigare idag ;)

Inga kommentarer: