torsdag 11 augusti 2011

Lev billigt!

Hos dubblingsleken hittade vi 18 bra tips på hur man lever billigt som student. De flesta av tipsen går att följa även om man inte är student utan bara vill leva billigt :)

Ett av tipsen är t ex att jaga rabatter och då framförallt i matvarubutiker. Vi håller helt klart med man kan spara in en hel del på matkostnaderna om man köper mat som är på erbjudande eller är nersatt för att det är kort datum. Dessutom kanske man kommer hem med något nytt och spännande som man inte brukar köpa. :)

Även prylar går det att spara en del på genom att jämföra priser och kolla in erbjudande. Prisjakt är t ex en bra sida att titta på. Tänk även på att det går att pruta i de flesta prylbutiker genom att säga att varan finns billigare på något annat ställe.

Ett annat tips som vi också rekommenderar att att strunta i plastkassen på ICA, ta med tygkassar i stället; det tjänar både du och miljön på. Strunta kanske i ICA över huvudtaget om man vill handla billigt...

Läs gärna orginal-listan som innehöll många fler bra tips.


2 kommentarer:

Classier Corn sa...

Bra tips!

Anonym sa...

Jag besöker den här dagligen: http://studentinspo.blogspot.se/ full av tips för studenter främst men funkar väl för dom flesta som vill leva billigt :)