lördag 6 augusti 2011

Veckan som gått

Det här med matplaneringen har väl helt ärligt gått lite sådär även denna vecka... De första dagarna gick helt enligt plan men sen blev det oplanerad "köpemat" i två dagar. Får ta nya tag nästa vecka och hoppas på bättre disciplin då.

För övrigt har både två sett till att fylla på sina aktieinnehav nu när börsen går ner. Om det är en bra eller dålig affär visar sig längre fram.. H&M och Autoliv har köpts bl a.


2 kommentarer:

XO sa...

Hej,

Jag och sambon hade också lite svårt att få till en bra kontinuitet i matlagandet. Men sen upprättade vi en lista med de 20-25 rätterna som vi gillade mest och därmed skapade vi ett matschema. På så sätt visste vi vad som skulle handlas i förväg vad man skulle lagas. Det underlättade storhandlandet samt att man slapp "tänka" på vad man skulle laga för mat.

Sen är det bara att fylla på listan med nya rätter och eventuellt ersätta några. Det blir inte heller tjatigt om man har över 20-25 olika maträtter för då återkommer dem max två gånger i månaden.

För oss blev det mycket smidigare och en slant billigare.

29m2 sa...

XO: tack för tipset. Det där verkar vara en bra idé. Kanske något även för oss och testa men vi ger matplaneringen en vecka till först :)