måndag 14 september 2009

Spela och Vinn poäng!

Sist vi skrev om GratisBio var det ett par stycken som blev medlemmar. Detta tycker vi självklart är kul och vi hoppas att ni också lyckas samla ihop poäng till många biobiljetter.

Nu har GratisBio infört en ny funktion som vi måste blogga om, man kan nämligen spela för sina poäng med möjligheten att vinna flera poäng. Så här står det på sidan:

Är du trött på att samla poäng genom att ta del av kampanjer och erbjudanden?
Vill du chansa och ta en genväg till högre poäng?
Vågar du riskera dina poäng? Har du tur i spel?

Om svaret är ja på ovanstående frågor så har du kommit rätt!
Här kan du genom att spela vinna upp till 10.000 poäng till ditt användarkonto.

Vi har testat lite snabbt och gick faktiskt plus 22 poäng efter några spel men antaligen är väntvärdet på detta spel (precis som på alla andra spel och lotter) negativt. Men någon måste ju vinna så med lite tur får man 10.000 poäng på sitt konto vilket är väldigt, väldigt många biobiljetter :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan, jadu det där spelet, jag tror jag förlorade 100 poäng, men lite kul var det. ;) Hursomhelst, såg att ni listade gratis sidor i ett tidigare inlägg och tänkte bara tipsa om gratis-fashion.

Här kan du får 10 p/dag genom att logga in och besöka hemsidor. Det är lite svårare att samla poäng här, jämfört med gratis bio då de inte har lika mycket erbjudanden, men är man tålmodig så! Här kommer länken:

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=52483


/Emma

29m2 sa...

Emma: Tack för tipset, ska se till att anmäla oss :)

29m2 sa...

Emma: Nu är vi anmälda, hoppas att du får många värvningspoäng :)