lördag 11 april 2009

Besökarstatistik

Den här bloggen är vårt första seriösa försök till bloggande och vi har ju hållit på sedan vi flyttade ihop för lite drygt fem månader sen. Ämnet är ju ganska smalt, mest handlar det om vardags ekonomi, matlådor och att spara pengar i allmänhet, kanske också visa på att det faktiskt går att leva ett gott liv med små inkomster...

Vi har faktiskt ingen aning om hur många besökare som är normalt att ha. Här finns lite statistik, men kanske det finns bättre ställen för statistik? Det verkar som att man ska blogga en gång om dan för att ha ett stabilt antal läsare.

Vi har ju inte bloggen för att varken bli rika eller kända, utan för att det är kul att i efterhand kunna kolla upp vad vi gjort för smarriga matlådor och hur mycket pengar vi bränner. Att vi har lite reklam är mest en kul grej. Det är det också extra kul att få kommentarer av likasinnade som också har mer eller mindra samma mål.

2 kommentarer:

Sefo sa...

Ni skrev inget om att ni Pingar er blogg?
Tänkte tipsa om att ni alltid kan pinga var gång ni skrivit så får ni förmodligen läsare som annars inte skulle hittat er.

http://nyligen.se
http://www.bloggportalen.se
http://bloggping.com/
http://nybloggat.se/

Glad Påsk! =)

29m2 sa...

Strävan...: Tack för tipsena, de ska vi prova!

Glad Påsk !