lördag 4 april 2009

När ugnen ändå är varm..


Vi började dagen med att vara lätt bakis efter gårdagens parmiddag och utgång på ett studentställe. En stor stark för 16:- kan bli farligt framåt kvällen även om man är fattig.

Efter en promenad i solen framåt eftermiddagen vaknade vi till liv och i kväll har vi passat på att griljera skinka, göra lasagne och köttfärspaj. Anledning till skinkgriljeringen var att vi hade köpt färdigkokt "helgskinka" för 29:-/kg vilket är ungefär halva priset jämfört med vad smörgåsskinka kostar. Precis som förra helgen gjorde vi en stor sats köttfärssås som förutom 2 portioner lunch blev till paj och lasagne när ugnen ändå var varm.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är faktiskt väldigt inspirerande att läsa era inlägg här på bloggen. Uppskattar det väldigt mycket.

Kommer ni göra eget påskgodis till era påskägg? Fanns en hel del intressanta recept i "Sju sorters kakor"-boken såg jag. Visste ni att den trycktes första gången 1945 och är "still going strong"? Otroligt!

Hoppas vi får se både foto och tips på påskris, påskpynt, påskmat och påskgodis nästa vecka.

29m2 sa...

Anonym: Vad kul att du gillar vår blogg :) Tyvärr blir det nog inte så mycket påskpysslande för vår del då vi ska tillbringa påsken på vars sitt håll tillsammans med släkt och vänner... Glad påsk i alla fall!