torsdag 15 januari 2009

Vår Mango Chutney är nu slut

Igår kväll åt vi upp vår egentillverkade Mango Chutney i vår favorit vegetariska maträtt. För även ifall kött är väldigt gott är det ju nyttigt att äta något annat ibland. Grytan är gjord efter ett recept vi har hittat på konsum för flera år sedan. För 2 personer hade vi
  • 2 bananer
  • 1 msk Curry
  • lite olja och/eller smör
  • 2 små röda lökar
  • 1 röd paprika
  • ½ påse Quornbitar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1½ dl cremefraiche
  • ½ dl Mango Chutney
  • Cashewnötter att strö över
  • lite ris att servera till
Bananerna och curryn fräses till dess att bananerna är mjuka och tas sedan upp och grönsaker och quorn fräses till dem har fått lite färg. Höll sedan i Creme Fraiche och Mango Chutney och låt koka ihop. Ta i bananerna igen och lägg upp på tallrik tillsammans med lite ris och strö några cashewnötter över varje tallrik. En grönsallad till kan också rekommenderas.

Inga kommentarer: