torsdag 5 februari 2009

Människans laster, tex blocket.se

De flesta människor har laster, vissa stora andra små. En av oss har en mycket diskret och hanterbar last, nämligen att kolla blocket.se 15-20 min varje kväll. Dock aldrig mer än en gång. Det räcker nämligen för att skumma igenom vad som bjuds ut i vår region.

Vi är varken storsäljare eller storköpare på blocket, men man vill aldrig missa ett kap! Det som säljs mest på blocket verkar vara bilar, och lite kul är det ju att se hur priserna faller på vissa modeller, även om vi inte har tänkt köpa någon överhuvudtaget.

Vi har köpt våra billybokhyllor på blocket, och sparat någon tusenlapp. Bokhyllor slits ju inte, så vi är nöjda. Vi har även köpt spel till vårt Wii av en fjunig fjortis. Där sparade vi nog några hundralappar.

Om man räknar efter så lägger vi nästan 2 timmar i veckan på att kolla på skit som vi inte vill ha, den tiden skulle ju nästan räcka för att springa 2 mil...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min enda blocket-experience är ett misslyckat försök att sälja en soffa... sen gav jag upp.
Välkommen in till mig och tävla om att göra en alldeles egen bok, eller en färdig bok för ro i själen och godis! Trevlig helg!

29m2 sa...

Charlotte: Nu har vi tävlat :) Trevlig helg!