torsdag 26 februari 2009

Veckans TV-kväll!

Torsdagar är egentligen den enda dagen i veckan som vi ser något annat än nyheter på TV. Först är det "Du är vad du äter" med Anna Skipper klockan 20.00 på TV3 och eftersom vi både försöker gå ner lite i vikt är detta ett bra inspirationsprogram. När Anna Skipper har lämnat rutan börjar vårt absoluta favoritprogram "Lyxfällan". Idag ska det tydligen handla om en människa som bara använder sina pengar till att göra roliga saker.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Läste att studiemedlen föreslås höjas med 500 kr men att det skulle behövas en höjning på 900 kr för att studenterna inte ska gå back varje månad.

Hur hanterar ni det där? Jag har för egen del svårt att förstå hur det är möjligt att "gå runt" (inklusive litteratur) på den löjligt låga summan som utgör lån+bidrag. När jag pluggade hade jag inte det problemet för egen del då jag just fått ett arv som kunde fylla på - men alla kan ju inte hoppas ärva av någon släkting i det avgörande ögonblicket!

Anonym sa...

Titta gärna in till mig och tävla om ljudböcker och biobiljetter. Trevlig helg!

29m2 sa...

Anonym: Att klara sig på 7kkr är inga problem per person & månad, däremot måste man skärpa sig om två ska göra det. Men det går också om man vill!

Charlotte: Det ska vi göra!